Mommy Yaya..Wife En.Polis

Mommy Yaya..Wife En.Polis

Teman-Teman Blogku

Wednesday, 12 February 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..

Salam



Semalam baru berkesempatan BW kat blog Abak ni.Nampak pulak segmen ni..Macam menarik je,Macam best je!Syok la nak tambah kenalan especially Newbie blogger cam aku ni kan.Elok sangat la join segmen-segmen camni untuk tambahkan kenalan.Segmen ni bermula pada 7 Januari - 28 February ni.Jom kita ramai-ramai pakat-pakat join segmen ni.Aku followers yang ke 503!

Sape-sape yang free,join ye..Salam perkenalan!

[Nota kaki:Segmen yang ke- 2~~ ]

Love,

Mummy Yaya

13 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      terima kasih Abak..Marila kita sama2 merapatkan silaturahim sesama kita

      Delete
  2. Salam ukhuwah. Dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  3. selamat malam,
    follow sini
    jemput ke blog okay ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  4. hai hai. jenjalan sini dari segmen yg sama dan follow. =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. datang singgah sini dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  9. Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
    http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. Berjalan2 ke sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan...

    ReplyDelete