Mommy Yaya..Wife En.Polis

Mommy Yaya..Wife En.Polis

Teman-Teman Blogku

Wednesday, 20 November 2013

Kek Keju ChocoBerry - All the way from JB..

Salam

Kalo entry ni agak-agak mengecurkan air liur korg..mintak mahap awal-awal ye! Kek ni kazen aku bawak dari JB.. Belanja kakak aku yang tengah bunting tu.. Tekak nak makan sedap je kejenye! hehehehe..

Aku ni nama je tukang buat kek.. Tapi amat jarang la aku makan kek.. Unless kalo tekak ni teringin baru la aku makan..huhuhuhu..

Kek ni memang sedap..En Babah & Yaya pon cakap sedap..Esp En babah yang hantu cheese kan.. Aku lak hanya makan stoberi yang fresh..kalo yang da diolah menjadi produk-produk lain memang aku tak berape gemor la..Tapi kek ni lain..mengabungkan sponge kek coklat & stoberi disiram lak ngan milky cheese & parutan block cheese..memang terangkat la kan!

Mekasih la kat kazen koi terr..nnti balik kampung bawak lagi ye... cenoet sangat bekasnye..tak cukup!
Insyaallah,nanti aku lak akan kuarkan kek keju versi aku lak...hehehhee..tunggu ye!
Kakak aku tu da sibuk2 tanye bile nak buat..huhhh.!

Pada kawan-kawan2 di JB yang rase teringin nak menikmati kek keju Chocoberry ni bole la PM Cik Sofera Sofe atau like page Choccyberry-Milky-Cheese-sofeanna di Facebook..Kalo nak jadi agent pon bole..

Layan jela gambo kat bawah yang sempat aku snap sebab da tak sabor nak ngap..Enjoy!


Berkabus..Baru kuar dari peti ais

Parutan block cheese yang banyak wat En Babah kecur liur

First bite

Selepas 1 minit...hahahahha


SEDAP,SEDAP,SEDAP! Tu je yang aku bole cakap..Tak tau la selera korang camne kan..


[Nota kaki : Milky cheese tu tak bape nak leleh sebab da byak hari dalam fridge kat kg..hehehe]


Love,

Mummy Yaya